Semena a semínka

Chcete začít sázet a nemáte semena ? Semena a semínka všech druhů rostlin! Vyberte si různé odrůdy semen v obchodech a growshopech , které naleznete v Našem katalogu. Dále v katalogu naleznete zahradnictví kde prodávají semena rostlin. Nevíte jak zasadit semínko? Tipy a rady pro pěstitele! Setba a klíčení semen. Jak na to ? Poradíme kde nakupovat kvalitní semena a semínka rostlin.

Greenhouse Seeds Sensi Seeds Kannabia Seeds Serious Seeds Nirvana Seeds Paradise Seeds

Vision Seeds CZ

www: http://visionseeds.cz/
E-mail: info@visionseeds.cz
Telefon:728271730
Fax:
Adresa: Kolbenova 616
Praha-9 Vysočany
19000

Vision Seeds CZ

Zdar a sílu,

nejuznávanější šlechtitel canabis v Holandsku - firma Visionseeds otevírá eshop a obchod v ČR.

Osobně ručíme za to, že naše semena mají perfektní klíčivost, výtěžnost a výsledná rostlina a její květenství pak špičkovou kvalitu. Všechny odrůdy, které jsme pro vás pečlivě vybrali s naší mateřskou holandskou firmou mají především jednoznačně prokázané účinky v humánní medicíně. Z našich rostlin si vybere každý fajnšmekr.

Hlavní naším cílem je umožnit amatérské pěstování všem těm, kteří vědí nebo by se chtěli dozvědět jak pozitivní účinky má canabis na zdraví a psychickou pohodu člověka. Postupem času proto doplníme sortiment, tak, abyste zde nalezli všechny základní prostředky a věci pro domácí pěstování od pěstebních stanů (homeboxů), přes osvětlení, až po hnojiva, ventilaci a závlahové systémy. Budeme se snažit Vám přinášet vše za možná nejdostupnější ceny na současném českém a slovenském trhu.

Od příštího roku tu budeme také pro profesionály, kteří dostanou licenci pro pěstování canabis na léčebné účely, pro tyto účely je již dnes zřízený velkoobchodní přístup do našeho eshopu. Momentálně je však naši prioritou podpora amatérských pěstitelů.

Chceme si vytvořit jakýsi zákaznický klub, nebo prostě kamarádskou skupinu našich zákazníků, pro které při registraci do eshopu přineseme propracovaný systém věrnostních cen a pod. Rádi bychom také prodávali kvalitní především čínské čaje, a tak snad budou velmi brzy vřazeny do našeho sortimentu.



Hough, už se napsalo dost. Přejeme příjemné nakupování!

Visionseeds Georg & Pjotr

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Vapolizér - originál z USA

obrazek

Tento kapesní vapolizér z USA patří k těm nejmenším a zároveň nejvýkonějším vapolizérům na trhu. Objevte vapolizér, který má opravdové kouzlo.

Více ...

Léčivé konopí

obrazek Velmi známá firma Royal Queen Seeds, která patří mezi špičku v šlechtění a prodeji semen konopí přichází na trh s novou genetikou lékařského konopí. Léčivá semena..... Více ...

Cannafest Prague 2012

obrazek Třetí ročník mezinárodního konopného veletrhu Cannafest již za několik týdnů v Praze na Výstavišti!
Více ...

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.